planovi i želje

ŽELI NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE: Toni Cetinski prodaje LUKSUZNU vilu za NEVEROVATNIH 1.000.000 evra!

0

Luksuzna vila koju je Toni dobio od roditelja Mirka i Vinke pre 12 godina prostire se na površini od 226 metara kvadratnih

foto: Dario Lepoglavec

Toni Cetinski prodaje vilu u Radetićima kraj Kanfanara u Istri za 1.250.000 evra. Pevač namerava da umesto te luksuzne nekretnine kupi sebi i supruzi imanju u Rovinju.


Ta nekretnina je dedovina, s godinama smo je malo i renovirali. Mojima ne smeta što je prodajem, meni ne treba toliko prostora, ja tražim manju kuću u Rovinju", rekao je Toni za hrvatski portal 24 sata, dodavši da mu se ne žuri s prodajom.


"Kamena vila je na prodaji već neko vreme, tako da nije to sad objavljeno zato što mi hitno treba novac. Verovatno je ažuriran oglas, pa zato piše da se prodaje od početka marta, ali u svakom slučaju to je ta, i ako se nađe neki dobar kupac, zašto da ne", izjavio je pop pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Luksuzna vila koju je Toni dobio od roditelja Mirka i Vinke pre 12 godina prostire se na površini od 226 metara kvadratnih, a poseduje veliki dnevni boravak, kuhinju, tri sobe, tri kupatila i gostinski toalet. Pored toga, poseduje i okućnicu na kojoj se nalazi bazen i džakuzi.

 

 

Četrdesetdevetogodišnji pevač obožava mir i tišinu, a Rovinj mu pruža sve što mu treba. Još pre dve godine Cetinski je navodio da se zasitio života u Zagrebu, u kojem je proveo 25 godina.


Kako god okrenemo, Rovinj je najlepši na svetu. Tamo sam mnogo mirniji i produktivniji", pričao je tada.

 

makonda-tracker