podrška

NE SME DA JE OSTAVI SADA: Duško Tošić strahuje za zdravlje svoje supruge - Jelena Karleuša NIKAKO NE DOLAZI SEBI OD BOLA!

0

Duško Tošić je odlučio da do daljeg ostane u Srbiji uz suprugu Jelenu Karleušu, kojoj je početkom marta umrla majka Divna Karleuša.

foto: printscreen
foto: printscreen

Fudbaler ispričao prijatelju da se nije vratio u Kinu jer je njegova supruga nakon majčine smrti u veoma lošem stanju i da joj pomaže da se oporavi od gubitka

 

Duško Tošić je odlučio da do daljeg ostane u Srbiji uz suprugu Jelenu Karleušu, kojoj je početkom marta umrla majka Divna Karleuša.


Fudbaler kineskog Guandžoua poverio se prijatelju i rekao da strahuje da pevačica nešto ne uradi sebi, pa je zbog toga pomerio povratak u Kinu.


Ne dolazi sebi


Jelena je teško podnela majčinu smrt i nikako ne dolazi sebi. Ona je i dalje u teškom psihičkom stanju. Ne miri se s tim da Divne više nema. Neprestano plače i pije lekove za smirenje. Gotovo da ni sa kim ne progovara. Duško je nikada nije video u takvom stanju. On razume njen bol i želi da joj pomogne. On najbolje zna koliko su Divna i Jelena bile povezane, kao i to koliko puta mu je plakala dok joj se majka borila sa rakom pluća. Jelena mu je u više navrata govorila da neće moći da podnese ako Divna umre, zato se on plaši da bi sada mogla sebi nešto da uradi - priča naš izvor.

 

On kaže da Tošić sve čini kako bi pomogao supruzi da prebrodi najteži period i da se izbori sa stanjem u kom se našla.

 

foto: Nemanja Nikolić


- Duško se ne odvaja od Jelene i preuzeo je sve obaveze oko dece na sebe. Pokušava razgovorom da pomogne ženi. Objašnjava joj da život mora da ide dalje i da ima razloga da živi za decu i porodicu, ali Jelena je neutešna. Sasluša ona njega, ali i dalje nema pomaka. I Divnina sestra jako pati, ali više strahuje za Jelenino emotivno stanje. Tošić ne može da je smiri iako danonoćno bdi nad njom. On je stanje svoje žene predočio treneru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je imao razumevanja i dao mu dozvolu da u Beogradu ostane dokle god je to potrebno - kaže naš sagovornik.


Deca sve razumeju


On ističe da Tošić sve čini kako bi njegove i Jelenine ćerke Atina i Nika lakše podnele gubitak bake, za koju su bile vezane. Objasnio im je i zašto im se majka nalazi u takvom stanju i devojčice su sve razumele.

 

 

makonda-tracker