srećno

POSLE OSAM GODINA PONOVO SE ŠUŠKA DA JE TRUDNA: Kalina Kovačević u drugom stanju?

1

Glumica ima ćerku Mionu, a sada se navodi kako će joj podariti sestru ili brata

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Prvakinja drame Narodnog pozorišta Kalina Kovačević u petom je mesecu trudnoće, prenose mediji. Harizmatična glumica na leto će ćerki Mioni podariti najlepši poklon za rođendan - sestru ili brata.

 

Srećne vesti Kalina Kovačević podelila je sa najbližim članovima porodice i prijateljima, dok su kolege saznale kada je već stomak počeo da joj se poznaje. Zbog blagoslovenog stanja će nakratko karijeru staviti na pauzu kako bi se posvetila trudnoći, a kasnije i bebici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on

 

Otkada se razvela od bivšeg supruga sa kojim ima ćerkicu, o ljubavnom životu Kaline se malo znalo. Poslednje dve godine povukla se iz javnog života jer je uplovila u ljubavnu vezu s izvesnim Vladimirom. Naime, emotivni partner lepe glumice je doktor fizike u Cernu i već godinama živi na relaciji Srbija - Švajcarska.

 

- Kalini se sada poznaje stomak i svi uveliko šuškaju da je posle osam godina ponovo trudna. Od januara se povukla sa scene Narodnog pozorišta, a za sve to vreme svoje izostanke je pravdala zdravstvenim razlozima koje nije želela da otkriva. Ljubav između nje i Vladimira je nešto najlepše što joj se proteklih godina dogodilo, ali ona nije želela u javnosti da govori o tome. Njih dvoje daleko od medija uspešno grade stabilnu zajednicu. Njena i njegova ćerka koje imaju iz prethodnih brakova dobro se slažu - kaže izvor i dodaje:

 

- Budući da njena ćerka Miona završava prvi razred, Kalina planira da se porodi u Srbiji. Pomoć u početku pružiće joj mama, glumica Ljiljana Blagojević. 

 

 

makonda-tracker