uživajte!

U NAŠOJ ĆERKI IZMEŠALE SU SE SVE TRI RELIGIJE SA NAŠIH PROSTORA: Upoznajte ćerku Uliksa Fehmijua i Snežane Bogdanović! (FOTO)

0

Mnogi kažu da je lepa kao anđeo, a sa time se slažu svi koji je vide barem na fotografijama.

uliks sa porodicom
uliks sa porodicomfoto: Mića Jović

Ćerka popularnog glumačkog para Uliksa Fehmijua  i Snežane Bogdanović i važi za jednu od najlepših Srpkinja.

 

Mnogi kažu da je lepa kao anđeo, a sa time se slažu svi koji je vide barem na fotografijama.

 

Ćerka Uliksa i Snežane nosi veoma neobično ime - Nika. Inače, glumački i bračni par o 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku.

 

Svojevremeno je glumica otkrila šta se to promenilo otkako je rodila ćerku, ali i otkrila zašto su devojčici dali ime baš Nika.

 

To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za "Stori" i dodala:

foto: Ana Paunković

Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.

 

Snežana kaže da njena ćerka obožava da dođe u Beograd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib) on

 

Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost.

 

makonda-tracker