BILA JE SAN MNOGIH MUŠKARACA

Udavala se više puta, bivši je TUKAO ZBOG DROGE...: Naša poznata balerina i voditeljka uživala je u velikoj popularnosti, ali je život NIMALO NIJE MAZIO - evo kako izgleda DANAS! (FOTO)

2

U to vreme kada su bile popularne, njih su voleli svi.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Ona je bila među damama koje su činile grupu "Lokice". U to vreme kada su bile popularne, njih su voleli svi. Bile su deo muških snova, ali Jelenu Tinsku, koja je bila njihov član život nimalo nije mazio.

 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska) on

Nije imala baš mnogo sreće u ljubavi. Udavala se dva puta, prvi put za slikara Miću Uzelca, a drugi za reditelja Dragoslava Lutovca.

 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska) on

Bila je i u vezi sa glumcem Igorom Pervićem koji je bio i heroinski zavisnik pa je Jelena jednom prilikom ispričala, sve o tome kako je preživela torturu sa njim koja je trajala četiri meseca, tačnije sve do udarca kada nije htela da mu da novac za drogu.

 

- Sve ukupno, to je trajala četiri meseca dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga - rekla je Jelena ranije u emisiji Iz profila.

 

A post shared by Jelena Tinska (@jelena.tinska) on

Jelena je pored svega što joj se dešavalo i majka dve ćerke koje imaju veoma neobična imena. Jedna se zove Milica Zelda Tinska, a druga Ljubica Jentl Tinska.

 

 

 


 

makonda-tracker