dokumentarac podigao prašinu

ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA: Novi svedoci progovorili o JEZIVOJ NASTRANOSTI Majkla Džeksona, oglasila se i njegova ĆERKA!

2

Dokumentarac "Napuštanje Nedođije“, u kojem su dva mladića ispričala da su bila njegove seksualne žrtve podigao je prašinu 10 godina nakon smrti pevača.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U dokumentarcu govore Vejd Robson i Džejms Sejfčak, a u prestrašnoj priči otkrili su detalje dugogodišnje i iscrpne prevare, zlostavljanja... Njihove tvrdnje su toliko detaljne i jezive da mnogi nisu ni mogli da pogledaju film do kraja.

 

Priče o Majklu Džeksonu i njegovoj seksualnoj nastranosti ne prestaju ni nakon 10 godina od pevačeve smrti, a novi detalji pokazuju da je FBI pokrenuo istragu osamdesetih godina o navodnom zlostavljanju dva meksička dečaka.

Dejli mejl je pronašao intervju La Toje Džekson, rođene sestre majkla Džeksona, koja je još 1993. priznala da joj je brat pedofil:

 

- Majkl Džekson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tihi saučesnik u njegovim zločinima nad malenom nevinom decom. Ako budem ćutala, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te dece, što je pogrešno. Šta bi muškarac od 35 godina radio s dečakom trideset dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će deca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te dece.

 

Dokumentarac "Napuštajući Nedođiju", koji su nedavno objavili Vejd Robson (36) i Džejms Sejfčak (41), diže sve više prašine u javnosti. Ovo su neke od izjava u pomenutom dokumentarcu:

 

- Bio je nežan, drag, pomogao mi je u karijeri i sa mojom kreativnošću, ali u isto vreme me seksualno zlostavljao kad sam imao samo sedam godina - izjavio je na početku filma Robson. Sejfrčak je upoznao Džeksona na zajedničkom snimanju reklame i ubrzo su se zbližili.

 

- Mislim da je bio srećan sa mnom. Smejao se, bili smo na neki način prijatelji - počinje svoju priču Džejms, kog je Majkl prvi put odvojio od roditelja kad je dečaka frizerka dovela Džeksonu u sobu da se upoznaju. Ubrzo je Džekson telefonom često pozivao porodicu, zvao ih na večere, davao novac, a sve kako bi video malog Džejmsa.

 

- Družili su se kao najbolji prijatelji. Bilo je puno igre, tuče jastucima, dečačkih stvari. Prvi put je spavao u sobi s Majklom na Havajima, gde smo bili njegovi gosti. Držala sam se sa strane jer su momci tako želeli, a i nisam im htela smetati. Nisam tad ništa slutila - pojašnjava Džejmsova majka u filmu.

 

foto: Profimedia

Nije dugo prošlo od kada je sedmogodišnji Džejms počeo da čitavo leto provodi sa kraljem popa. Roditelji su postali sumnjičavi, ali nisu ništa preduzeli jer dečak nije govorio ništa ružno o Majklu Džeksonu.

 

- Isprva, kad bih se probudio, on nije bio u istoj sobi, ali posle je ostajao da spava sa mnom, a ubrzo su počele i seksualne aktivnosti. Dodirivao me, pokazao mi što je masturbacija, oralni seks, pa je nakon toga sve u našem odnosu postalo u službi seksa, a ja sam bio tu da ispunjavam njegove maštarije - priseća se Sejfčak, i tvrdi kako mu je Džekson rekao da za njihove male tajne niko ne sme da zna.

 

Džejms i njegova porodica postali su i prvi gosti imanja Neverland.

 

- Poklanjao mi je nakit, skrivali smo se od drugih po golemom imanju i imali lažno venčanje, na kom mi je Majkl dao pravi prsten - kaže Sejfčak.

 

Sličanu stvar prepričava i druga žrtva, Vejd Robson, koji je kao dečak sa porodicom dolazio na Majklovo imanje nakon što je kralj popa primetio njegov talent.

 

- Počeo sam spavati s njim u krevetu sa sedam godina, bio je moj idol. Kad bismo morali ići, Majkl je plakao, preklinjao nas da ne idemo. Upoznao me s pornografijom i želeo je da radimo stvari koje su se tamo pojavljivale. Često dok bi roditelji bili u sobi pokraj. Govorio mi je da nikome ništa ne pričam - rekao je Robson.

 

Ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, oglasila se na Tviteru i stala u odbranu svog oca.

 

- Da, to rade ljudima koji imaju dobro srce i pokušaju nešto da promene. Ali, zar zaista mislite da je moguće uništiti njegovo ime? Mislim, zar zaista veruju da imaju šansu? Odmorite se i budite s mirom - poručila je Paris.

 

U prvom delu dokumentarnog filma govorila je i nekadašnja Džeksonova kućna pomoćnica Adrijan Mekmanus, koja je izjavila da je Majkl "pedofil predator koji je snimao susrete s decom".

 

 

makonda-tracker