Brutalno

Doktor je progovorio o životu Majkla Džeksona: OTAC ga je HEMIJSKI KASTRIRARAO da bi pevač sačuvao visinu svog GLASA (FOTO)

0

Nepodnošljivi uslovi u životu poznatih ličnosti nisu nam strane, ali izgleda da je ovaj otac otišao predaleko zarad slave svoga sina.

Majkl Džekson
Majkl Džeksonfoto: Profimedia

Osramoćeni doktor Konrad Marej progovio je konačno o porodici Džekson, nakon smrti Džoa Džeksona, pevačevog oca, godini prošlog meseca.

 

 

Doktor, optužen da je učestvovao u ubistvu Majkla Džeksona, kome je dao preveliku dozu anestetika, tvrdi da je pevač bio hemijski kastriran od strane nasilnog i agresivnog oca kako bi sačuvao visinu svog glasa.

 

Džo Džekson bio je najgori otac u istoriji", otvoreno je rekao doktor Marej.

Njegova teorija o hemijskoj kastraciji nastala je zbog optužbi da je Džo naredio da Majkl primi hormonske injekcije sa samo 12 godina kako bi rešio problem sa aknama na koži i kako bi sprečio da njegov glas mutira i postane dublji.

 

Majkl Džekson sa ocem
Majkl Džekson sa ocemfoto: Profimedia

Majkl Džekson, koji je umro u 50. godini od predoziranja sedativima i propofola koje mu je doktor Marej prepisao, i sam je rekao u emisiji Opre Vinfri da ga je 1993. godine otac zlostavljao. Kralj Popa rekao je da bi njegov otac sedeo sa kaišem u ruci dok su on i njegova braća ("The Jackson Five") vežbali tokom šezdesetih.


Ako ne uradimo kako treba, on bi nas pocepao, zaista", otvoreno je priznao.

 

makonda-tracker