nije mogla da sakrije uzbuđenje

Teodora Džehverović ponosnija nego IKAD: Svoje snove više ne sanjam, sada ih ŽIVIM!

0

Mlada pevačica nije mogla da prikrije uzbuđenje i sreću

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada i atraktivna pevačica Teodora Džehverović održala je u četvrtak promociju svog albuma prvenca u prisustvu brojnih prijatelja i članova porodice. Teodora je ovom prilikom istakla da je ponosna na sve što je postigla, budući da je ceo album i spotove za 7 pesama snimila za samo dva meseca.

 

foto: Damir Dervišagić

Kako je navela, ovaj period izuzetno joj je bio naporan, ali se na kraju trud isplatio, pa su je publika, ali i njeni brojni prijatelji i članovi porodice koji su se okupili u prestoničkom klubu, pozdravili velikim aplauzom nakon što je predstavila svih sedam numera.

 

Kako je poznato da Teodora veliku pažnju posvećuje i scenskom nastupu, tako je bilo i ovog puta, a publiku je oduševio njen plesni performans.

 

foto: Damir Dervišagić

Iako je, kako je navela za Alo, očekivala svoje kolege u većem broju, razočarano je priznala da mnogi od njih nisu čak ni odgovorili na poruku kojom ih je pozvala na promociju. Ipak, priznala da je da je presrećna zbog svih onih koji su došli, ali i onih koji su bili sprečeni da prisustvuju promociji, ali su joj poželeli sreću i na taj način joj pružili podršku.

 

Nakon što je publici predstavila svoje nove numere, Teodora se iskreno zahvalila prisutnima na podršci i priznala da je presrećna i izuzetno ponosna na uspeh koji je postigla.

 

foto: Damir Dervišagić

- Ja svoje snove više ne sanjam. Ja ih sada živim! - uzbuđeno je priznala Teodora, a zatim nastavila da uživa u provodu sa prijateljima, kolegama i članovima porodice, među kojima je bio i njen bivši dečko, maneken Anđelo Ranković, majka Gordana, brat Sava sa verenicom, ali i njen prijatelj i saradnik, voditelj Milan Milošević.

 

 

makonda-tracker