podariće bebi svu ljubav i pažnju

Najlepša stvar na svetu je kad vaša deca dobiju svoju decu: Presrećna Lepa Brena otkriva kakve VAŽNE životne planove njena porodica ima u budućnosti

1

Mali Aleksandar doneo je radost u porodicu Živojinović

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić
foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Lepa Brena, kao i kompletna njena porodica, već danima slavi zbog rođenja sina Filipa i Aleksandre Živojinović. Dok se novopečena mama oporavlja od porođaja u privatnoj beogradskoj bolnici, njena majka Borka i Filipova majka Zorica Nakić uz Brenu i Bobu sa Filipom pripremaju sve što je potrebno za dolazak malog Aleksandra kući.

 

- Veoma smo uzbuđeni i radosni svi odreda. Danima smo čekali da se rodi mališan i čim je došao na svet, Filip nam je javio da je sve u redu i da je stigao Aleksandar. Uzbuđenje i sreća koju osećamo neopisivi su rečima. Posle rođenja dece to je najlepša stvar na svetu kad vaša deca dobijaju svoju decu. U ovim godinama jednostavno ništa više ne može da vas usreći od unuka. Sve je spremno i sada čekamo da Aleksandru i Aleksandra otpuste iz porodilišta - kaže Brena.

 

foto: Damir Dervišagić

Od udaje za Bobu Živojinovića, Lepa Brena je Filipa, njegovog sina iz prvog braka, prihvatila kao rođenog brata njenih i Bobinih sinova Stefana i Viktora. Filipova braća već kuju plan šta će sa bratancem da rade i čemu će da ga uče, a Brena simpatično odgovara na konstataciju da će mali Aleksandar imati privilegiju jer ima tri bake:

 

- Nisu titule bitne i nije bitno kako će da nas zove. Bitno je da bude okružen ljubavlju i pažnjom i da izraste u svakom smislu u zdravo biće. Nemam sumnju da će tako i biti. Filipova majka i Aleksandrini roditelji, kao i braća i sestre sada već ponosnih roditelja, od rođenja Aleksandra ne skidaju osmeh sa lica. Stalno smo svi na okupu i svi smo na grupnom četu, gde dobijamo slike i video-pozive iz porodilišta da bismo videli Aleksandra i Aleksandru.

 

Iako mnogi misle da je Aleksandra udajom za Filipa postala razmažena jer je Brenina i Bobina snajka, Brena kaže da je ona vrlo skromna i fina i da je miljenica čitave porodice.

 

- Meni je žao što Aleksandra nije nikada ništa posebno zahtevala iako je mogla i Filip bi joj sigurno uslišio svaku želju, a mi pogotovo. Aleksandra je naša mezimica, princeza, i svi je volimo. Ona je jedno ozbiljno žensko pojačanje u našoj familiji, a rodila nam je mezimče i hvala joj na tome - ističe folk zvezda.

 

Aleksandra i Filip život sa bebom nastaviće u kući koju su kupili i kompletno sredili prema svojim novim portrebama u naselju Bežanijska kosa, a Brena je pratila kako se ceo proces odvija i veoma je srećna što se doseljavaju u njihov komšiluk.

 

foto: Dragan Kadić

- Sada će nam biti bliže i jedva čekam da uzmem to malo biće u ruke. Mi žene volimo da uzmemo bebu jer taj osećaj neverovatno znači. Nekada nekoj mami i nije pravo kad joj diraju bebu, ali od mene je jača ta želja. To je taj ženski instinkt - priča pevačica.

 

Brena je sigurna da će Aleksandar biti miljenik cele porodice i da će im doneti radost, ali svakako će ukoliko je pitaju biti spremna da pruži roditeljski savet Aleksandri i Filipu.

 

- Niste svesni kako ćemo ga obasipati ljubavlju. Uživaće, a i mi s njim. Ako nas pitaju, Boba i ja smo tu da ih posavetujemo. Naše sinove smo učili da se oslanjaju na radne i ljudske kvalitete, da im ništa neće pasti s neba, da ćemo mi tu biti da ih uvek podržimo, ali da radne navike moraju da imaju - ističe Brena.

 

 

makonda-tracker