šaljiva čestitka

Prijateljstvo je kao srećan brak bez prljavog veša: Sanja Marinković danas slavi rođendan, a njena drugarica Vesna Dedić bila je vrlo INSPIRISANA za čestitku (FOTO)

0

Pored toga što su koleginice, njih dve važe i za jako dobre prijateljice.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naša voditeljka Sanja Marinković slavi 45. rođendan danas, a njena koleginica i drugarica Vesna Dedić iskoristila je priliku da joj na poseban način čestita divan dan.

 

Poznato je da ove dve koleginice neguju iskreno i lepo prijateljstvo, a nedavno su čak otputovale zajedno na, kako su ga nazvale, "devojački vikend" u Milanu. Baš zato Vesna ne krije koliko joj je stalo do Sanje, te je danas prigodan dan da joj uputi lepu reč i čestitku na sebi svojstven način.

 

Objavila je njihovu fotografiju na kojoj se očito fenomenalno provode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on

Rođendani su prilika da se lepo obučeš i našminkana pogledaš sebe u ogledalo i kažeš odlučno:Još mi se sve lepe i važne stvari nisu desile u životu. 2. mart je rođendan Sanje Marinković, a meni prilika da podsetim da je prijateljstvo kao roditeljstvo bez briga i srećan brak bez prljavog veša. Čuvajte svoje prijatelje jer ako ih izgubite nestaće i poslednja nada da će vas neko podržati i kada vas svi drugi kritikuju", šaljivo je čestitala Vesna rođendan prijateljici.

 

makonda-tracker