bilo im je zabavno

AVANTURA U DUBAIJU: Sanja Marinković u štiklama vijala Kristijana Ronalda

0

Voditeljka je htela da ispuni žarku želju svom nasledniku.

sanja marinković
sanja marinkovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Voditeljka Sanja Marinković u Dubaiju je proživela zanimljive momente sa sinom Strahinjom, sa kojim je jurila Kristijana Ronalda, koji je u tom trenutku sa porodicom bio na toj destinaciji. Ona je prepričala kako se ta potera odvijala.

 

Strahinja je danima, dok smo boravili u Dubaiju, imao želju da prisustvuje svečanosti dodele nagrada za najbolje trenere, igrače u svetu fudbala, ali prisustvo nije bilo dozvoljeno mlađima od 18 godina. U nadi da će ipak ugledati sportiste kojima se divi, otišli smo na večeru u restoran i zatekli na desetine dece kako se tiskaju da bi se slikali sa planetarnim fudbalskim zvezdama. Ronaldo je bio zvezda broj jedan i pojavio se na kraju. Imena u svetu fudbala ne znače mi mnogo, ali zahvaljujući Strahinji, uredno pratim njihov život na Instagramu. Moja najveća želja, kao i svakom roditelju, jeste da ne izneverim očekivanja svog deteta i iskoristim posao i uticaj kada je reč o ovakvim manifestacijama. Na trenutke mi je bilo smešno, a na trenutke sam bila u neverici da stojim na štiklama i čekam da Ronaldo sa suprugom i detetom u pratnji obezbeđenja pozdravi prisutne na crvenom tepihu - rekla je Sanja za medije.

 

Ona dodaje da da nije imala priliku da razgovara sa njim, ali, da je imala, samo bi ga zamolila da se slika s njenim sinom.

 

 

 

 

makonda-tracker