NEIZBRISIVA TUGA

Navozao sam se ja u životu i brzih i skupih automobila, dosta mi je toga: Saša Matić svedoči da je Šaban poginuo od onoga čega se NAJVIŠE PLAŠIO!

0

Pevač Saša Matić ispričao je da se Šaban plašio automobila i vožnje i da ga nikada nisu fascinirale brze vožnje i skupi automobili.

saša matić
saša matićfoto: Promo

Proslavljeni kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, u blizini grada Bilefelda. Sve se dogodilo na auto-putu, kada je u njegov automobil udarilo drugo vozilo pri velikoj brzini. Pevač se u tom trenutku vraćao sa nastupa.

 

Pevač Saša Matić ispričao je da se Šaban plašio automobila i vožnje i da ga nikada nisu fascinirale brze vožnje i skupi automobili.

 

Kada sam ga poslednji put video, pitao sam ga: "Šabane, šta sada voziš?" Kaže on:

 

Ma, neki 'Fijat stilo', koristim za Krčedin. Ne volim ti ja te velike automobile. Ježim se kada me po inostranstvu sačekaju vozači sa kolima velike kubikaže. Pa još kad momak koji me vozi da pun gas kako bi me fascinirao... Ja mu kažem: "Ma idi, bre, čoveče, dođavola". Navozao sam se ja u životu i brzih i skupih automobila. Dosta mi je toga" - ispričao je Matić, prisećajući se razgovora sa Šaulićem.

 

Saša je ispričao i da je Šaban znao da mu skrene pažnju da njegovi vozači ne piju i da je tokom voznje strahovao i bio oprezan.

 

Ja mu na to odgovorim "Pobogu, Šale, pa to se ne dovodi u pitanje. Kažem ja njemu: "Opusti se, Šale", a on će na to: "Kako da se opustim, vidiš da ovaj ne gleda uopšte" - rekao je pevač.

 

 

makonda-tracker