tužna

Mia Borisavljević NEUTEŠNA: Odmah mi ja pala na pamet porodica Šaulić jer sam i ja izgubila oca pre sedam meseci!

0

Bol za njim ne jenjava ni sedam dana nakon njegove smrti među kolegama koji imaju samo reči hvale o ovom pevaču.

mia borisavljević
mia borisavljevićfoto: Kurir

Velika legenda narodne muzike, Šaban Šaulić poginuo je 17. februara u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj i time zavio svoju porodicu, prijatelje i kolege u crno.

 

Bol za njim ne jenjava ni sedam dana nakon njegove smrti među kolegama koji imaju samo reči hvale o ovom pevaču.

 

 

Bila sam u šoku kao i svi ostali. Odmah mi ja pala na pamet njegova porodica jer sam i ja izgubila oca pre sedam meseci i strašne su to stvari. Šta god da neko kaže, to ništa ne može da promeni. Svi ćemo jednog dana otići sa ovog sveta, ali je najbitnije da ostavimo trag iza sebe isto kao što je to uradio Šaban, ali isto tako i da budemo dobri ljudi, kao što je to on bio. Šaban je čovek koji je znao za šta je živeo. To je sa jedne strane, a sa druge, činjenica je da nema utehe, to je veliki šok - ispričala je Mia, pa dodala po čemu će pamtiti ovu nekrunisanog kralja narodne muzike:

foto: Damir Dervišagić

 

Za njega znam otkako sam dete bila. Mi smo svi odrasli uz njegovu muziku. Služio je svima nama pevačima kao primer i njegove pesme su bile nezaobilazne na svim proslavama i u diskotekama. Mislim da će ta ekspanzija njegovih pesama tek sada da krene. Mi smo imali jedan nastup zajedno u Austriji. Ja čoveka sa tako blagom naravi, a sa tako velikim uspesima nisam videla. Mada uvek kažu da ljudi koji su veoma uspešni i bitni u životu, oni su najnormalniji. On je bio primer jednog blagog, toplog i pitomog čoveka - rekla je Mia za Pink.rs.

 

makonda-tracker