isitna

Stroga sam mama i ne dam deci da rade šta hoće: Mirka Vasiljević otvoreno o vaspitanju dece ali i o tome kojim su PUTEM DECA KRENULA!

1

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić imaju jednu od najskladnijih veza na našoj javnoj sceni.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Iako nisu zvanično rekli sudbonosno "Da", Mirka i Vujadin odavno smatraju da su u braku, a kao kruna njihove ljubavi došlo je troje dece - sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

 

Iako možda ne deluje tako, glumica je pred kamerama emisije "Premijera" otkrila da je stroga majka, ali i da je njen najstariji sin krenuo stopama svog oca:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Bude nekad malo da je neko nestašniji, neko nemirniji pa mora da se zategne, digne glas. Stroga sam mama jer ako bih pustila njih troje da rade kako hoće, onda bi bilo jako teško da se uradi ono što treba, pogotovo što je najstariji sin negde krenuo mojim i Vujadinovim stopama, ide na engleski, na fudbal, trenira u Crvenoj zvezdi, gde stvarno ima mnogo treninga, turnira, ide i u školu - ispričala je Mirka.

 

Da li će njena ćerka ili drugi sin možda krenuti maminim stopama i zaigrati na daskama koje život znače ostaje nam da vidimo.

 

 

makonda-tracker