neobičan potez

PORODIČNA KUĆA OD GLINE I SLAME: Ivana Banfić donela nesvakidašnju odluku i iznenadila javnost (FOTO)

0

Promenio ju je boravak u Indiji, gde je posebno naučila da ceni prirodu.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica Ivana Banfić donela je nesvakidašnju životnu odluku koja je mnoge oduševila, a mnoge začudila. Naime, ona je odlučila da se nastani u kući od gline, drveta i slame, u blizini reke Kupe. Ivana će boraviti tu sa svojim suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom.

 

Svoju novu kućicu je uslikala i podelila sa svojim pratiocima šta ju je motivisalo na ovako neobičan potez.

 

Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi put posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednog dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala: gline, slame i drva; rekla bih mu: “Ma daj, možeš misliti”. Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi, kraj reke Kupe, u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih trebamo videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno negde tamo gore – napisala je Ivana u opisu fotografije, a dobila je pohvale za odluku o životu u prirodi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

 

Ivana je zavolela Indiju i zbog događaja, koji će zauvek pamtiti – prilikom boravka u ovoj neobičnoj zemlji, zaprosio ju je suprug Kruno, sa kojim je zajedno, kako je otkrila, otkrila duhovni aspekt svoje ličnosti.

 

 

makonda-tracker