komplikovani odnosi

Turski biznismen joj uopšte ne fali, ali Mustafa Sandal je INSPIRIŠE: Emina Jahović više NIJE u kontaktu sa bivšim mužem, a PIŠE PESMU ZA NJEGA

0

Pevačica se nakon razvoda borila sa teškim emocijama, koje je uspela da pretoči u reči pesme.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Emina Jahović posle razvoda od Mustafe Sandala uplovila je u romansu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Ipak, ljubav nije potrajala, pa ni posle pomirenja kada su bili odlučili da jakim emocijama daju novu, šansu te počnu iz početka.

 

"Te veze posle braka obično budu kratke, tako su mi rekli. Ja to nisam znala, prvi put mi se to desilo. Imali smo različite poglede na svet. Ja sam morala da nastavim da se bavim svojom karijerom i svojim životom", kaže Emina pa ističe da uopšte nije tužna, već da se prepustila poslu i jedva čeka da se druži sa publikom.

 

Međutim, mnoge je iznenadilo to što je novu pesmu koju je vernoj publici nedavno predstavila napisala za bivšu ljubav, Mustafu, s kojim je bila u višegodišnjem braku i dobila dva sina.

 

Jaka emocija koja je svakako ispratila njihov rastanak ju je inspirisala.

 

"Inspirisao me je moj razvod koji sam preživela 2018. godine. Tada sam je i napisala. To je jedna teška pesma, emocija sa kojom sam se ja izborila, sad sam na svojim nogama, ali nije bilo lako", otkriva Emina, pa napominje da, uprkos slikama koje su viđene u spotu, ona takvo nasilje nikada nije doživela od partnera.

 

U poslednje vreme pak nije u kontaktu sa Mustafom. Sva komunikacija svodi im se na decu.

 

"Nisam u poslednje vreme u kontaktu sa Mustafom. Zbog dece uglavnom komuniciramo, o karijeri mojoj i ne baš", izjavila je ona pa dodala da su svakako u dobrim odnosima.

 

 

makonda-tracker