TUŽNO

DANAS SU OVE REČI IZUZETNO BOLNE: Vlasnik kluba u kome je Šaban nastupio POSLEDNJI put otkrio šta je pevač ponavljao pred SVAKU svirku

1

Imao je posebnu želju pre i posle svakog nastupa.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Vlasnik kluba gde je Šaban Šaulić poslednji put nastupao pojavio se na sahrani, kako bi se poslednji put oprostio od pokojnog pevača.

 

Ivan je ispričao da Šaban puni klubove čitavih 30 godina i da je njegov odlazak veliki gubitak za sve koji su ga voleli i one koji su poštovali njegov rad.

 

"Trebalo je da slavimo 30 godina u martu. Nažalost, kralj nas je napustio, šta da kažem... Najviše nam je žao što je na takav način otišao. On je veliki čovek, umetnik i prijatelj. Sećam se njegovih reči kada god bi došao: "Ivek, samo da završim večeras i odem sutra kući i zabacim pecaljku", to mu je bio život. Kruh pevački je veoma težak i toliko kilometara... Nekada se mora desiti, nažalost", rekao je on.

 

Podsetimo, Šaban je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada je završio u bolnici i umro zbog komplikacija sa srčanom aortom. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana 22. februara, a porodica teško podnosi veliki gubitak.

 

 

makonda-tracker