poslednji pozdrav

IMALA SAM 15 GODINA, ŠABAN JE PITAO MOJU MAJKU DA IDEM SA NJIM...: Karleuša se dirljivim rečima oprostila od kralja narodne muzike (FOTO)

0


Iako nije prisustvovala ispraćaju kralja narodne muzike, pevačica nije krila tugu zbog velikog gubitka

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Danas u 11 časova u svečanoj sali Skupštine grada Beograda održan je komemorativni skup Šabanu Šauliću. Kralj narodne muzike ispraćen je danas u 15 časova na večni počinak u prisustvu 7000 prijatelja, kolega, saradnika i članova porodice.

 

Uz jecaje i veliku bol, od njega su se potresnim govorima oprostili najbliži, ali i pripadnici estrade. Ipak, iako nije prisustvovala ispraćaju, Jelena Karleuša ne skriva tugu i bol zbog velikog gubitka, pa se od kralja narodne muzike oprostila dirljivim rečima.

 

Karleuša je, naime, putem Instagrama podelila zajedničku fotografiju snimljenu sa Šabanom pre više od dve decenije i uz nju opisala po čemu pamti njihov susret, a ujedno i njen prvi nastup.

 

- Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem sa njim. Još nisam zvanično počela da pevam niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava... - napisala je pevačica uz fotografiju.

 

foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker