prolemi u porodičnom domu

Sve je prijavljeno policiji, koja je na najprofesionalniji i najbrži način reagovala: Dajani Pauović pokušali da OBIJU STAN!

1

Nepoznata lica pokušala da joj obiju stan u kojem živi sa sinom.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka Dajana Paunović pre dve nedelje preživela je pravu dramu. Njoj su nepoznata lica pokušala da joj obiju stan u kojem živi sa sinom.

 

Paunovićeva se neposredno nakon ovog nemilog događaja uplašila za svoju bezbednost, kao i za bezbednost svoje porodice, ali sada je situacija drugačija. 

 

dajana paunović
dajana paunovićfoto: Vladimir Šporčić

 

Sve je prijavljeno policiji, koja je na najprofesionalniji i najbrži način reagovala. Ne želim nikoga da optužujem, poslednju reč daće nadležne institucije. Mogu samo reći da sam sada apsolutno mirna i da se zahvaljujući nadležnim organima osećam bezbedno. Istraga je u toku i ne bih više govorila na tu temu - izjavila je Dajana.

 

Podsećamo, voditeljki je nepoznata osoba obila je špijunku na vratima, a, kako je istragom utvrđeno, određenim alatom je ta osoba pokušala da obije i bravu na vratima. Ovaj neprijatan prizor je Dajana zatekla po izlasku iz stana i odmah je slučaj prijavila policiji. Istraga će utvrditi ko je pokušao da upadne neovlašćeno u stan poznate voditeljke.

 

 

makonda-tracker