prijatelji do poslednjeg trenutka

Želeo ga je pored sebe ne sluteći da će ih put odvesti pravo u smrt: Oglasila se porodica Šabanovog kolege!

0

Uprkos naporima lekara da spasu Mirsada, koji je u bolnicu primljen sa teškim povredama glave, on je sinoć preminuo.

foto: screenshot
foto: screenshot

Porodice Šaulić i Kerić izjavile su saučešće jedna drugoj nakon smrti svojih voljenih. U ovim teškim trenucima jedni su uz druge i dele tugu kao što su oduvek delile sreću, izjavili su iz PR službe porodice Šaulić za "Blic".

 

Mirsad Kerić, dugogodišnji prijatelj i saradnik Šabana Šaulića koji je upravljao "seatom" u nedelju ujutru kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća, nažalost, preminuo je neposredno posle svog prijatelja legendarnog pevača Šabana Šaulića.

 

Uprkos naporima lekara da spasu Mirsada, koji je u bolnicu primljen sa teškim povredama glave, on je sinoć preminuo.

 

foto: privatna arhiva

Šaban i Mirsad poznaju se gotovo dve decenije, a o čvrstom odnosu koji su izgradili tokom godina govori i podatak da je legendarni pevač imao beskrajno poverenje u Mirsada, zbog čega su uvek zajedno išli na nastupe.

 

Takođe, tome u prilog govori i informacija koju je supruga pokojnog Kerića podelila sa medijima, da je Mirsad umesto na Šaulićevu svirku trebalo da ode kod oca u bolnicu. Ipak, Šaulić ga je zamolio da bude uz njega u Nemačkoj, ni ne sluteći da će ih taj put odvesti pravo u smrt.

 

Mirsad nije trebalo da ovog vikenda ide na nastup, već u Kobenc jer mu je otac u komi već deset dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu verovao. Nažalost, posle koncerta se desio taj strašni udes - ispričala je Mirsadova supruga Ružica.

Oglasila se i Mirsadova porodica nakon tragedije kju su doživeli. 

 

U dubokoj boli javljamo svima da je naš dragi tata Mirsad Kerić, posle borbe za život preminuo juče, 18. 02. 2019. godine u 23 sata u klinici u Belefildu. Objavićemo narednih dana kada će biti sahrana u Ofenbahu. Porodica Kerić", piše u zvaničnom saopštenju.

 

 

makonda-tracker