uznemirena

Godinama su bili u svađi, ali pevačica ne može da preboli njegovu smrt: Ana Bekuta s knedlom u grlu progovorila o Šabanu Šauliću

0

Vest o smrti Šabana Šaulića potresla je estradu, a brojne poznati ličnosti su se sa pevačkom legendom oprostili, čak i oni koji sa njim nisu bili u dobrim odnosima.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Ana Bekuta i Šaban Šaulić su se navodno posvađali 2013. godine, a pevačeva smrt ju je mnogo potresla. Ona je jedva skupila snage da o tome govori, pa je sa knedlom u grlu otkrila šta je za nju Šaban predstavljao.

 

- To je veliki gubitak, prerani za narodnu muziku. Ne mogu da zamislim da ga više neću videti, ta vest me zatekla u Beču. Nije trebalo da ode tako "blesavo", uvek sam ga zamišljala kao stogodišnjaka koji izvodi pevačke bravure koje smo svi vežbali da otpevamo na njegov način - rekla je Ana vidno uznemirena.

 

- Ceo Balkan žali za tim čovekom, apelujem ako je ikako moguće da se sahrani u Aleji zaslužnih građana jer je to svojim kvalitetima zaslužio - dodala je Bekuta u "Beogradskoj hronici".

 

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u 68. godini kada se u automobil u kom je bio pevač, zakucao pijani Nemac velikom brzinom.

Lekari smatraju da je pojas u autu od siline udarca zategao to mesto, gde je došlo do pucanja aorte, a doktor koji je vodio medicinski tim je o celokupnom protokolu spasa dao svoje mišljenje policiji.

 

 

makonda-tracker