Intervju čitalaca - Anabela Bukva: Privlače me nestašni momci

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

ivana

04-04-2011 23:33h
Dajte neku drugu licnost a ne samo Anabelu dosta je vise.........

svetlana

07-04-2011 16:16h
I ja mislim da niste postupili korektno time ssta ste od preko 160 pitanja Anabeli postavili samo 14.Svi smo ccekali odgovore na nassa pitanja.Najbolji demant za one koje komentarissu da smarate sa Anabelom je rekordni broj pitanja koje su joj postavljena.

neko

04-04-2011 21:53h
pa ova se pretplatila kod vas.
skoro u svakom broju ugurate i nešto o njoj.
žena je dosadila.

Nana

06-04-2011 16:13h
Pitanja citalaca su bila zanimljiva pa iz tog razloga mozda je trebalo od blizu 170 pitanja upucena Anabeli postaviti vise nego 14.

Didi

06-04-2011 20:19h
Postovana redakcijo,
mislim da nije posteno do svih onih citalaca, koji su Anabeli postavili pitanja, da nisu dobili odgovor. Svako ocekuje odgovor na svoje pitanje, jer pravila, koja ste vi postavili tako nalazu. Razumem, da ste pojedina slicna pitanja zdruzili, ali kao sto je Nana navela, mislim da odgovor zasluzuje daleko vise od 10%,koliko ste ih vi naveli.Nije fer. Toliko od mene.

Anonimna

10-04-2011 17:04h
DA LI MOZE BAR JEDAN BROJ DA PRODJE BEZ ANABELE,MOLIM VAS,BICU PRIMORANA DA VAS IZBEGAVAM.STVARNO NEMAM STOMAK ZA STALNO ISTE PRICE IZNOVA,IZNOVA,IZNOVA...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: