Intervju čitalaca - Anabela Bukva: Privlače me nestašni momci

6
Pevačica Anabela Bukva u intervjuu čitalaca portala Story.rs otkriva kakav je odnos izgradila sa ćerkama Ninom i Lunom i govori u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Mladenom Radulovićem

Od kada se pojavila na javnoj sceni pevačica Anabela Bukva privlači pažnju medija kako svojim slušanim numerama, tako i dešavanjima u privatnom životu o kojima je uvek otvoreno i iskreno govorila. Odgovarajući na pitanja čitalaca našeg portala lepa pevačica  otkriva kako njene mezimice ćerke Luna i Nina reaguju na tekstove o mami, i kako bi se ponašala ako bi se jedna od njenih naslednica odličila za posao na estradi. Anabela priča i o bivšem izabraniku Mladenu Raduloviću, govori kakvi je momci privlače i u kakvim je odnosima sa svojom porodicom.

Zašto nisi otišla na turneju u Ameriku? Milica Kovačević

- Moji nastupi u Americi odloženi su za jesen iz tehničkih razloga.

Draga Anabela, koja ti je omiljena knjiga koju si pročitala i koji žanr najviše voliš da čitaš? Da li bi pristala da se po tvojoj životnoj priči napiše scenario za film ili seriju i koja bi domaca glumica, u tom slučaju, igrala tvoj lik? Ana Petrović

- Volim životne, ljubavne priče, jer sam i sama imala težak ljubavni život, pa se opredeljujem za slične teme. Jedna od knjiga koja mi se dopala u poslednje vremen jeste Manje od tri spisateljice Ivane Kuzmanović. Kada bih dozvolila da se po mojoj životnoj priči snimi film volela bih da moj lik tumači Mirka Vasiljević, mislim da bi ona super dočarala moj lik. (Smeh)

Draga Anabela, ti si jedna veoma hrabra žena i muški se nosiš sa svim situacijama koje ti život donosi. Da li stariju ćerku Lunu tako usmeravaš, ili je ipak mamina i tatina maza, i trudite se da je zaštitite koliko možete? Kristina Perić

- Čini mi se da sam ja bila štićena u životu od strane roditelja, a nisam uspela da preskočim teške životne situacije. Pa zato čvrsto verujem u subinu, jedino što mogu jeste da moju ćerku čvrsto podržavam u svemu. Uvek sam tu da je usmerim i pružim joj podršku kada su obrazovanje Ii sport u pitanju. Ona će kao jedna vaspitana devojka sama naučiti da se bori protiv svih nedaća u životu. Za razliku od mene u sebi ima neku gordost, nas dve smo potpuno različitog senzibiliteta i sigurna sam da će proći bolje od mene u životu.

Da li postoji sansa da se pomiris sa Mladenom ili ste vi možda samo za javnost raskinuli? Nina

- (Smeh) Dokle više, ne znam šta treba da udradim da bih ljude uverila da smo raskinuli. Mi se nismo posvađali, ali nismo u emotivnoj vezi.

Anbela da li si ponosna na svoju stariju ćerku Lunu ? Da li joj pomažeš nekim korisnim savetima? U kakvim si sad odnosima sa bivšim dečkom Mladenom? Pozdrav, Natalija Stanojević!

- Sa Mladenom sam u odličnim odnosima.Mi i dalje sarađujemo i nema razloga da tako ne bude. Civilizovani smo ljudi koji su uspeli da razdvoje posao i ljubav. Luni dajem savete kad godi ih traži, mada je ja usmeravam da bude samostalna i sama donosi odluke.

Ono što mene zanima je šta se dogodilo sa tvojim roditeljima, imaš li i dalje kontakta sa porodicom i koliko su tvoja deca vezana za ostatak tvoje familije, mislim i na tvoju i na Gagijevu? Hvala, Anđela

- Što se tiče moje porodice, svi su hvala Bogu živi i zdravi sa svima sam u odličnim odnosima i naravno u kontaktu, i sa roditeljima i sa familijom i sa sestramam. Podrazumeva se i trudim se da svoju decu spajam sa najbližim. Što se tiče Gagija i njegove familije, to ćete morati da pitate njega.

Anabela imaš prelepe pesme, pa me zanima imas li u planu neki dobar hit ili novi album? Kaca Trajković

- Imam u planu novu singl koji ću objaviti pred leto, trenutno tragam za pesmom, a nadam se da će se tvoja želja ostvariti i da će biti hit.

Da li bi svojoj deci ikada dozvolila da rade isti posao kao i ti? Minela Nikolić

- Da, zašto da ne. Mislim da posao na estradi kao i svaki drugi nosi lepe i loše momente, pa ako bi one želele da se bave nekim poslom na estradi,  ja bih itekako podržala. S obzirom na to da sam Lunu upisala u umetničku školu, odsek gluma, ona se već na neki način opredelila da se bavi javnim poslom.

Draga, Anabela, da li je istina da se seliš u drugu državu ? Najbolja si! Ana Veličković

- Nije istina. Samo smo hipotetčki pričali šta bi se desilo kada bi se zaljubila u nekog iz druge države i da li bi postojala mogućnost da se vratim kod roditelja u švedsku, što ja nisam isključila kao eventualnu mogućnost, ali to mi za sada nije u planu.

Draga Anabela, sve pohvale za stav, pevanje i izgled. Zanima me kako održavaš tako sjajnu liniju, da li vežbaš i kako se hraniš? Hvala, Marijana!

- Marijana, nema dobrog fizičkog izgleda bez vežbanja i pravilne ishrane. Do tridesete godine sam uspevala da se opuštenije hranim i nije bilo potrebe za vežbama zahvaljujući mom brzom metabolizmu i genetici, ali sada moram da zasučem rukave i vežbam. Treniram redovno, dva do tri puta nedeljno i trudim se da se što bolje hranim.

Anabela u kakvim si odnosima sa Natalijom iz sastava Trik FX i Vesnom Đogani? Montenegrina

- Sa Natalijom sam bila i ostala u izuzetnim odnosima.

Kako štitiš svoje devojčice od žute štampe i kako one podnose sve što se o tebi piše? Arijana Hodnik

- Nina je još uvek mala, pa je sve to niti zanima, niti zna šta se dešava. Luna je zrela i svesna devojka. Ona itekako zna šta se dešava u našem životu i kući. S vremena na vreme joj pojasnim ukoliko joj nešto nije jasno, ali on je jedna inteligentna mlada dama koja uživa moje puno poverenje.

Čega se stidiš u životu? Sonja Ilić

- Ne postoji stvar zbog koje se stidim. Nikada nisam prešla granicu lepog ponašanja i trudim se maksimalno da budem ženstvena.

Šta te najviše privuče kod muškarca? Mia Janković

- Počinjem polako da sumnjam u to da me privlače nestašni momci. Ranije sam bila ubeđena da je moj tip fino vaspitan dečko i to je tačno, ali izgleda da me ipak privlače nestašni momci. (Smeh)

 

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker