surovo

GOCA ŠAULIĆ JE UPORNO POKUŠAVALA DA DOBIJE MUŽA TELEFONOM: Potresne reči vozača otkrile su joj najtežu istinu, a sada su Šabanova deca pošla po njegovo telo (VIDEO)

0

U domu porodice Šaulić danas je najtužniji dan.

gordana i šaban šaulić
gordana i šaban šaulićfoto: Damir Dervišagić

Šaban Šaulić preminuo je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

 

Teška nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban je tamo imao nastup. Njegova supruga Goca nije se čula sa pokojnim suprugom, već je jutros pokušala da dobije Šabana na mobilni telefon, jer joj se nije javio da je poleteo.

 

Zvala ga je i bio je nedostupan satima, a onda joj se javio njegov vozač s rečima: "Goco, ja sam se upravo probudio u bolnici, ne znam ništa, ne znam šta se desilo, ne znam ni šta je sa Šabanom."

 

Ispred njegove kuće na beogradskom Dedinju okupili su se porodica, prijatelji i kolege, među kojima su bili i Šabanovi kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a ubrzo je stigao i Šaulićev menadžer Goran Jovanović.

 

Sin Mihajlo i devojka došli su po stvari, a onda su se uputili prema aerodromu, jer u pet lete za Minhen sa Sanelom. Supruga Goca, Ilda i ostali ostaju u Beogradu.

 

Vreme i mesto sahrane Šabana Šaulića biće poznati naknadno.

 

 

makonda-tracker