IMA ŠTA DA KAŽE

Ko bi rekao: Isplivala fotografija BIVŠEG IZABRANIKA Melanije Tramp, sa kojim se zabavljala dok je živela u SLOVENIJI!

0

Izneo je tvrdnje o prvoj dami Amerike!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp je zauzeta već 13 godina. S obzirom na to da je već dugo u braku teško ju je zamisliti sa drugim muškarcem osim sa Donaldom Trampom. Ali, pre nego što je izgovorila sudbonosno "da" predsedniku Amerike početkom milenijuma, bivši model je imala momke koje štampa i da je htela nije mogla da pronađe otkako je u braku.

 

foto: Profimedia

 

Melanija je Donalda upoznala na Nedelji mode 1998. godine kad je imala 28 godina. Iako je trenutni predsednik Amerike tada bio u drugom braku sa glumicom Marlom Mejpls (pre toga sa Ivanom Tramp) to ga nije sprečilo da pozove intrigantnu Slovenku na sastanak. Kako je objasnila prva dama medijima:

 

Razmenili smo brojeve i ostalo je istorija".

Nakon venčanja 2005. godine u Floridi par je dobio sina Barona i ubrzo potom Tramp je odlučio da se kandiduje za predsednika.

 

Čim je Donaldova noga zakoračila u Belu kuću novinari su želeli da saznaju sve o njegovoj supruzi. Iako je bilo teško ući u trag njenoj prošlosti koja je dobro sakrivena jedan čovek je ipak ostao kao rep za Melanijom,  Jure Zorčić.

Melanija i Zorčić su se zabavljali dok je aktuelna prva dama još uvek živela u Sloveniji, tačnije, sedam godina pre nego što je upoznala Donalda.

 

foto: Profimedia

Prema rečima Zorčića sa Melanijom je bio nekoliko godina u vezi, a potom je Trampova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlji i da potraži svoju profesionalnu sreću u centrima mode - Italiji, Francuskoj i na kraju u Americi.

Naime, kako je pisao "Vanity Fair" pre Donalda, Melanija nije tako često izlazila na sastanke sa drugim muškarcima i ovo je jedini za koga se zna.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker