KO BI REKAO?

Konačno je njen: Poznata manekenka Rouzi Hantington bila je glavna ZVEZDA na nedelji MODE, a sve zbog ovog ODEVNOG PREDMETA!

1

Fanovi su joj pomogli da ga nađe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedelja mode u Njujorku je uveliko u toku, a slavne lepotice iz svih delova sveta guraju se da iz prvih redova pogledaju sve najnovije kolekcije. Paparaci su ih uslikali na putu do revija i ne možemo da prestanemo da gledamo ove fenomenalne odevne kombinacije.

 

 

Iako je konkurencija žestoka, kraljica uličnog stila Njujorške nedelje mode je Rouzi Hantington Vajtli, a tu laskavu titulu dobila je zahvaljujući jednom veoma posebnom kaputu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Reč je o vintidž "Celine" predimenzioniranom kaputu na kojem su ispisani nazivi britanskih slatkiša poput "macaroni", "sticky toffee pudding", "steak & kidney pie", a Rouzi je nedeljama pokušavala da dođe do ovog komada preko Instagrama.

 

Na Instagramu je tražila pomoć pratilaca da joj pomognu da se domogne ovog kaputa, a u jednom momentu je nastao i hešteg #helprosietofindthiscoat (pomozite Rouzi da nađe ovaj kaput). Na kraju ga se domogla i zahvalila svima na pomoći u potrazi, a sada je u njemu došla i na Nedelju mode u Njujork.

 

foto: Instagram

 

 

 

 

 

makonda-tracker