POJAVILI SU SE

Kriju se: Poznati par Irina Šajk i Bredli Kuper uhvaćen na Šanel ceremoniji, a od fotoreportera BEŽE kao od KUGE!

0

Njihove kreacije su oduševile mnoge. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irina Šajk i Bredli Kuper bili su u žiži pre nekoliko dana na BAFTA dodeli u Londonu, a samo veče pre ceremonije uslikani su u ovom gradu uprkos tome što su glavom bez obzira bežali od paparaca.

 

Poznati par je bio na modnom šouu kuće "Šanel", a ruska manekenka je vešto doskočila prilici pa se pojavila od glave do pete u kreacijama ovog brenda.

 

foto: Profimedia

 

Šanel" dama koja u poslednje vreme, zahvaljujući modnim izborima, staje na crtu najbolje odevenim ženama sveta i njen verenik bili su nedavno na meti i negativnih priča zbog njegove navodne preterane bliskosti sa Ledi Gagom koja u njegovom rediteljskom debiju "Zvezda je rođena" igra glavnu ulogu.

Vatru su dodatno palili Gagini pobednički govori na raznim manifestacijama, a u kojima se ona na sav glas zahvaljivala Kuperu. Rekli su neki i malo preterano.

 

Zahvalila mu se nedavno i na Gremiju u Los Anđelesu gde su njih dvoje nagrađeni kao najbolji pop duet za numeru iz filma "Zvezda je rođena", pa čak i istakla da je sigurna da bi Bredli voleo da je bio pored nje.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker