TAKO STOJE STVARI

Ima stav: Džordž Kluni progovorio o Megan Markl i princezi Dajani, a zbog ovih stvari najviše STRAHUJE za život vojvotkinje od SASEKSA!

0

Svestan je koliko se pritisak vrši. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž Kluni uporedio je odnos medija i britanske princeze Megan Markl sa situacijom u kojoj je bila princeza Diana i otkrio da mediji više preveliki pritisak na nju.

 

Ona je trudnica i ganjaju je i pritiskaju na isti način kao što su nekad pritiskali Dianu. A svi smo videli kako je ta situacija završila”, rekao je Kluni misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Diana.

foto: Profimedia

 

On je takođe otkrio da će možda biti kum Meganinoj bebi koja se treba roditi u aprilu. Zatim se nasmejao, dodavši da i sam ima dosta obaveza sa kojima se svakodnevno hvata u koštac.

 

Međutim, Kluni nije jedini koji je stao u Meganinu odbranu. Naime, pet žena iz užeg kruga Meganinih prijatelja odlučilo je progovoriti o celokupnoj situaciji za magazin People.

 

Megan je ćutala i trpela mnogo toga, nije se oglašavala i reagovala na mnoge laži.

 

Bojimo se da bi ovo moglo naštetiti njoj ili bebi. Nikome ne treba prirediti ovoliko stresa, pogotovo još i ako je reč o trudnici”, rekle su.

Jedna od prijateljica je dodala kako se Megan, uprkos slavi i udaji, nije promenila.

 

foto: Profimedia

 

Nedavno sam je poseti u palati, kada je Hari bio odsutan nekoliko dana. Našla je mesta za mene, bile smo same u kući i stalno smo jele, smejale se i pile čaj. Napolju je padala kiša i sve je bilo blatnjavo, zbog čega su psi stalno ulazili u kuću prljavi. Meg bi ih čistila peškirima i usput govorila koliko voli svoje životinje, prijatelje i koliko voli da brine i hrani sve oko sebe. To je nešto što je oduvek tako, ona se nikada nije promenila”, rekla je Meganina prijateljica.

foto: Profimedia / AP Andy Stenning

 

 

makonda-tracker