zavodnica

Pronašla ga je: Kortni Kardašijan ima novog DEČKA, finansijskog inspektora, a njegov izgled obara s nogu!

0

Kod njih nikada nije dosadno. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Želje Kortni Kardašijan su uslišene. Samo nedelju dana nakon što je priznala da ponovo želi da bude zaljubljena, tridesetdevetogodišnja zvezda viđena je na večeri sa trinaest godina mlađim finansijskim inspektorom Davidom Dei Duronom.

 

David i Kortni se poznaju godinama, oboje su članovi iste crkve” , izjavio je izvor blizak zvezdi. “Njegov brat je bio jedan od glavnih organizatora venčanja Kim i Kanje Vesta.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Iako prethodni momci popularne zvezde nisu bili na dobrom glasu, David dolazi iz dobre porodice i prema rečima izvora “jako je drag i dobra je osoba.”

Pored toga, izvor tvrdi da je David jako religiozan, veruje u Boga i redovno ide u crkvu. Kako je izjavio, nada se da će Kortni ovoga puta imati sreće i da je ovo početak nove romanse.

 

Podsećamo, zvezda je nedavno bila na zajedničkom putovanju sa svojim bivšim dečkom i njegovom novom devojkom Sofiom Riči, ali prema tvrdnjama izvora i ostatka porodice, Kortni nije uspela da pronađe zajednički jezik sa novom izabranicom svog bivšeg partnera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Dee Duron (@deeduron7) on

 

 

makonda-tracker