ni bi ste verovali

Zašto su one NAJOMRAŽENIJE HOLIVUDSKE ZVEZDE?! Pojedini razlozi će vas iznenaditi ali i same ličnosti u ovom izboru! (FOTO)

0

Nekima je trebalo mnogo vremena kako bi ispravili prvi utisak koji su ostavili, dok se pojedini i dalje bore sa ovim epitetom. 

foto: Fonetap

Postoje zvezde koje svet jednostavno obožava, dok ima i onih koje su manje voljenije pa čak i omražene!

 

 

 

 

1. Dženifer Lopez je trebalo nešto više truda i dokazivanja kako bi pronašla svoj put do holivudskih zvezda. Osuđivali su je kako ne zna da glumi i da bi najpametnije bilo da promeni profesiju. Džej Lo je danas uspešna i bogata sa karijerom na kojoj mogu samo da joj zavide. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

2. Kirsten Stjuart je preko noći doživela veliku slavu sa ulogom u filmu Sumrak saga, međutim već "sutradan" je bila pravo razočarenje za sve njene fanove jer se saznalo kako je prevarila svog tadašnjeg dečka, Roberta Patisona, takođe zvezdu istoimenog filma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewartx) on

 

3. Gvinet Paltrou ili "Riblji štapić" kako bi je poneki nazvala navukla je gnev nacije zbog specifičnog odgoja dece. Naime, poznata glumica se hrani isključuvo organskom hranom, no, ne bi joj to bilo toliko zamereno da nije procurela vest o tome da ona svojoj deci zabranju unos ugljenih hidrata, šo uključuje sve slatkiše i grickalice koje deca obožavaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

 

4. En Hatevej je jedna od retkih mlađih glimica koja može da se pohvali oscarom na svojim policama. Prilikom dodele oskara publika se veoma razočarala u nju jer nije izgledala preterano zadovoljno, a nakon toga krenuli su silni komentari kako njenom glumom nije "ubedila" falmove ali i filmske kritičare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

5. Majka Kim Kardašijan, Kris Džener, mnogi smatraju glavnim "krivcem" za popularnost njene čitave porodice. Naime, Kris je "optužena" da je privatni snimak svoje ćerke, koji je snimila sa svojim tadašnjim izabranikom, namerno obelodanila kako bi Kim postala slavna. Ovaj "marketinški potez" urodio je plodom te je porodica Kardašijan ubrzo stekla svetsku popularnost. Ipak, ovakav postupak javnost je oštro osudila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

 

 

makonda-tracker