IPAK JOJ JE STALO

TATA, MOLIM TE, PRESTANI DA ME MUČIŠ: Isplivali detalji pisma koje je Megan Markl poslala svom ocu

0

Izgleda da vojvotkinja udajom za princa Harija ipak nije prekinula baš sve kanale komunikacije sa sa svojom porodicom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Strani mediji danonoćno bruje o turbulentnom životu Megan Markl, a kako je već otkriveno, ona već neko vreme nije u dobrim odnosima sa ocem Tomasom (74). Međutim, sad su isplivali novi detalji koji dokazuju da je trudna vojvotkinja pokušala da se pomiri sa njim.

 

Naime, Meganina polusestra Samanta više puta je javno iznosila da se Megan promenila prema porodici, te da ne želi da budu u kontaktu, a čak je napisala i knjige u kojima je iznela porodične tajne.

 

Vojvotkinja se nije javno oglašavala zbog njihovih provokacija, vređanja, i kako mediji sada tvrde, neistinitih informacija. Tomas je tvrdio da je njegova ćerka prekinula svaki kontakt s njim, ali to izgleda nije istina.

 

foto: Profimedia

 

Marklova je navodno pokušala privatnim, mirnim putem da reši nesuglasice unutar porodice. Posle venčanja ocu je poslala pismo, potvrdili su njeni prijatelj.

– Tata, srce mi je slomljeno. Volim te. Imam jednog oca. Molim te, prestani da me mučiš putem medija kako bismo popravili naše prijateljstvo – piše navodno u jednom delu njenog pisma.

foto: Profimedia

 

Takođe, Megan je zvala oca pre venčanja, ali on joj se navodno nije javio, prenosi isti prijatelj. Vojvotkinja niti bilo ko iz kraljevske porodice se još uvek nije oglašavao ovim navodima, a kako deluje veće su šanse da to ponovo uradi neko od Meganine porodice.

 

 

makonda-tracker