problemi u kraljevskoj porodici

Ona nije trudna, SUROGAT majka je: Svet tvrdi da Megan Markl lažira trudnoću sa JASNIM DOKAZIMA! (FOTO)

14

Britanska kraljevska porodica je u novembru objavila da je Megan trudna, što je, očekivano, izazvalo medijsku pompu, pa je reporteri i fanovi sada prate još vatrenije nego ranije.

megan markl
megan marklfoto: Profimedia

 

Od tada na svakom koraku jedni čestitaju poznatom paru na budućoj prinovi, a drugi samo čekaju priliku da napadnu ne baš omiljenu princezu. Među njima svakako prednjače i ovi koji tvrde da u tom stomaku nije beba već jastuk.

 

Tako se društvenim mrežama šire Meganine fotografije koje navodno idu u prilog ovoj tvrdnji. Na nekima se vidi vojvotkinja u čučećem položaju koji je, kako kažu, za trudnice vrlo komplikovan i sigurno se ne može obavljati sa takvom lakoćom s kojom to radi ona. Ima i onih koji su primetili da joj stomak ima moć šetanja pa je u različitim pojavljivanjima različito postavljen.

 

Dvaput je čučnula, najpre da bi podigla psa. Pogledaj koliko je nagnuta napred. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete da vidite kako joj se stomak skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra", tvrdi drugi korisnik ove društvene mreže.

foto: Profimedia

 

 

Zanimljiva je i teorija koja kaže da vojvotkinja sigurno nije trudna jer je odavno poznato da se ni po koju cenu ne bi ugojila.

 

Ona je ranije izjavila da ne želi da se ugoji pa je zato čak i njen bivši muž potpisao predbračni ugovor sa klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je", objasnio je svoju tvrdnju još jedan od korisnika Twittera.

 

 

makonda-tracker