borba traje

MIRA BANJAC OTKRILA DA SE NE OSEĆA DOBRO: Umorna sam, pokušavam da prohodam, nadam se proleću

2

Glumačka veličina Mira Banjac pravi je borac.

mira banjac
mira banjacfoto: Damir Dervišagić

Glumica Mira Banjac (89) smeštena je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

 

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je otkrila da se ne oseća dobro i da i dalje trpi bolove.

 

"Još sam na bolovanju, na kućnoj nezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi... Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi", ispričala je glumica.

 

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica je retko kad odmarala. Pre zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti od toga gde ima angažman, i uvek bi profesionalno odradila svoj deo posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

 

"I inače se osećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpunom sam istrošenom stanju. Nadam se proleću definitivno, možda tada i prođe sve ovo", iskreno je rekla.

 

 

makonda-tracker