mudra dama

Iskreno govori: Snežana Savić priznaje zbog čega nije imala još NASLEDNIKA!

0

Postoji jedan veliki razlog!

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Bez zadrške, glumica se osvrnula na život i karijeru i otkrila nam je da žali zbog pojedinih odluka, ali da je zaključila da se uprkos svemu u svojoj koži oseća odlično i da sada proživljava srećne trenutke kako na sceni tako i u porodičnom životu.

 

 Žao mi je što nisam rodila još dece, ali nisam želela da mešam autore." 

ovako glumica i pevačica Snežana opisuje svoju odluku da ćerka Anita koju je dobila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, ostane jedinica, a onda je i obrazložila.

 

foto: Marko Draškić / Fonet

Moja želja nije bila da imam samo jedno dete. I s ovog aspekta mi je žao što sam ostala na jednom. Međutim, uvek sam mislila da ukoliko već nije opstao moj brak sa Lazićem ne bi trebalo da se upustim u majčinstvo sa nekim drugim, zbog Anite. Plašila sam se kako bi to ona doživela i loših posledica koje bi to moglo da prouzrokuje. Nisam htela da joj stvaram konfuziju. Trudila sam se da moje dete bez obzira na moj rastanak od njenog oca raste zdravo uz prisustvo oba roditelja. Nikada o njenom ocu nisam govorila ništa loše - kaže Snežana, koja to što je ostala sama pripisuje sudbini:

Tako se desilo. Ne znam da je neka lepotica baš mnogo srećna. Možda je to neki usud lepote."

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker