otvorena

PRAKTIČNA ŽENA JE ŠIROKIH SHVATANJA: Drago joj je bilo da čuje da njen suprug ima prošlost punu avantura

0

Nataša Pavlović danas je u čvrstom braku, a njeni stavovi o odnosima sa partnerom nekima će možda biti neobični, dok će se neki zasigurno složiti sa njom.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović mnogim ženama je omiljena ličnost sa malih ekrana. 

 

Ona je u intervjuu za magazin "Story" podelila neke detalje iz svog intimnog života, odnosno, otkrila je čime ju je suprug privukao.

 

Kako je Nataša istakla, bitno je da partneri pre braka prožive dosta toga, kako bi im brak bio skladniji, te da ne bi "poludeli" u pedesetim. Ona je, po svom priznanju, detaljno ispitala partnera i shvatila da je bio sa "milion" žena, da je izlazio i putovao, ali njoj je bilo drago da to čuje.

 

Iako neke žene možda ne bi volele da čuju takve detalje iz partnerove prošlosti, Nataša je znala da će umeti više da je ceni i da je, shodno bogatom iskustvu u životu, naučio šta hoće, a šta ne.

 

Ona je njemu ispričala detalje svoje prošlosti, koja pak nije bila toliko burna, ali dovoljno poučna da, na osnovu svog iskustva, kao i iskustva svojih drugarica, zaključi šta želi. Baš zato, Nataša je zahvalna što je sačekala, nije delala na brzinu, te je sada posvećena svojoj deci i zna šta hoće da im prenese i kakve je greške ranije pravila.

 

 

makonda-tracker