iskrena

MIna Kostić iznenadila javnost: Srce sam predala Isusu Hristu, on me nikada neće prodati, a za muškarce čekam pravu priliku!

1

Mina Kostić ističe da sada, pošto je starija, zna i oseća kakav je ko, te zašto je sa njom.

foto: Damir Dervišagić

Mina Kostić ističe da sada, pošto je starija, zna i oseća kakav je ko, te zašto je sa njom. Dok se ne pojavi neko ko će lupiti šakom o sto i biti pravi muškarac, izgleda da se neće upuštati u romantične priče. S druge strane, smatra da supružnici i posle razvoda mogu ostati u dobrim odnosima, kao što je ona sa Igorom Iksom.

 

 

Evo Igor i ja smo u dobrim odnosima, on dolazi i uzima Anastasiju i ona je jedno srećno dete. Provodi vreme sa njom kad god hoće. Sporečkamo se mi normalno, ali u principu sve funkcioniše kako treba, najbitnije je da deca ne trpe. Muškarci su ljubomorni i zavidni na današnje žene koje su sposobne i jake. Ne znam zašto je to tako, ali to je istina. Prošla sam to maltene sa svakim muškarcem".

foto: Damir Dervišagić

Ona tvrdi da je emotivno i te kako ispunjena, bila u vezi ili ne.

 

Uvek sam. Imam puno prijatelja oko sebe koji me obožavaju, ali i udvarača. Srce sam predala Isusu Hristu, on me nikada neće prodati, a za muškarce čekam pravu priliku. Izazova uvek ima, đavo nikad ne spava, ali sad sam starija, mogu da osetim ko je kakav i ko je sa mnom zbog čega. Meni ne treba ništa, apsolutno sam ispunjena. Treba mi samo neka sigurna luka i neki muškarac koji će da lupi šakom o sto i bude pravi muškarac. Taj se još uvek nije pojavio, ali nadam se da hoće i da će Isus da mi usliši molitve".

 

 

 

 

makonda-tracker