u trendu

EVA LONGORIJA ZABLISTALA U SVETLIM BOJAMA: Jednom odevnom kombinacijom prikrila višak kilograma, naučite u čemu je trik (FOTO)

0

Lepa glumica zna da kako vešto da sakrije svoje nedostatke.

eva longorija
eva longorijafoto: Profimedia

Uvreženo je mišljenje da svetle boje proširuju figuru, ali glumica Eva Longorija pokazala je da se u odeći svetlih boja zapravo može izgledati i vitkije, samo treba izabrati dobar kroj.

 

Nedavno u Los Anđelesu Eva je izabrala ležernu eleganciju. Prljavobelu svilenu bluzu kombinovala je uz bež pantalone i štikle s tankim kaišićem u istom tonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luan Costa (@luancosta73) on


Iako u svetlim bojama od glave do pete, taj izbor nije proširio figuru 43-godišnje glumice, štaviše, izgledala je vitkije. "Trik" je u biranju pravog kroja, a Eva je zasigurno izabrala dobro kada je obukla bluzu koja nije niti preuska niti preširoka, te pantalone širih nogavica koje lepo padaju. Izabrala je i dobru dužinu rukava (do laktova), a i bluza uvučena u pantalone trik je koji figuru vizuelno čini tanjom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Kako odražava liniju i kondiciju, Eva Longorija otkrila je svojim pratiocima na Instagramu objavivši video s treninga u ekskluzivnoj teretani. Slavna glumica pokazala je vežbu kako vuče debelo uže dok stoji u čučnju, a ova vežba odlična je za jačanje ruku, nogu i leđa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

makonda-tracker