sećate li se pileta?

PILE TELEŠOP JE ZABAVLJAO NACIJU: Njegov humor mnogi su obožavali, a evo gde danas živi (FOTO)

2

Uvek je mogao da nasmeje televizijske gledaoce.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Mnogi su ga upamtili kao velikog humoristu koji je uvek imao osmeh na licu, a u jednom trenutku ovaj voditelj rešio je da se oproba i u nečemu novom pa je tako završio u rijalitiju. Međutim, ipak je rešio da napusti Srbiju.

 

Nekadašnje televizijsko lice Zoran Radojković, poznatiji kao Pile, postao je popularan kao voditelj emisije Pile telešop, a bio je i učesnik rijalitija. Humorista, novinar, roker već neko vreme živi u Beču sa suprugom Anom i dvoje dece.

 

 

- Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodici odlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom. Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene na bolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre - ispričao je Zoran Radojković Pile u jednom intervjuu.

 

 

Pile je završio Fakultet političkih nauka, vodio je niz zabavnih emisija na raznim TV stanicama, ali je estradu ostavio zauvek.

 

 

- Pošto sam sa estradom zauvek raskrstio, sada mi je glavni cilj da dobro naučim nemački jezik i da svojoj porodici obezbedim sigurnu egzistenciju. Planiram i da položim još dva ispita na masteru na beogradskom Fakultetu političkih nauka, gde sam i diplomirao na smeru novinarstvo i informisanje – rekao je ranije Pile.

 

 

makonda-tracker