prošlost

OVU ISTINU KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Da li ste znali da su ove domaće ZVEZDE bile u brakovima o kojima NIKAD NE PRIČAJU?

0

Ovo su prvi brakovi poznatih srpskih glumaca o kojima malo ko zna da su se uopšte dogodili.

 

foto: Dado Đilas

Glumac Milan Lane Gutović imao je dva braka, ali o prvom venčanju nikada nije govorio u javnosti, te se i dan danas ne zna ime njegove prve supruge.

 

Sa njom je dobio ćerku Milicu, koja je glumica i balerina. Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

 

 

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević sa kojom je bio deset godina i sa kojom je dobio sinove Jakova i Spasoja.

 

foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Marko Živić bio je oženjen prelepom srpskom voditeljkom Natašom Pavlović koja danas vodi emisiju "Praktična žena", a koja je danas u braku sa Predragom Pavlovićem i ima dvoje dece.


 

foto: Adria Media Group arhiva

Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za jedan od najskladnijih.

 

Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

 

Voja je u prvom braku bio sa Ljiljanom, ženom koju je znao od malena.

 

Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.

 

 

makonda-tracker