interesantna radnja

Otkriva detalje: Poznati glumac otvoreno o ulozi NEGATIVCA i kumu VUKU KOSTIĆU, sa kojim se sukobljava!

0

Privatno su veoma bliski, ali se ovakve uloge ne odbijaju!

foto: Adria media arhiva
foto: Adria media arhiva

Branislav Bane Tomašević, zajedno sa ekipom popularne serije "Ubice mog oca", proslavio je pre nekoliko dana završetak emitovanja treće sezone, a kako za Kurir otkriva, već se priprema za snimanje sledeće koje će početi u aprilu.

 

foto: Instagram

Ušao sam u drugoj sezoni u "Ubice" i mislim da mi je to bio jedan od najboljih poteza u karijeri. Serija je sjajna i ono što je njena posebna čar jeste što je toliko nepredvidiva. Publika ne zna šta da očekuje i to je vezuje za nju. Što se tiče mog lika Miše Zvornika, gledaoci su ga zavoleli u svoj njegovoj gadosti."

Kako sa glumcem Vukom Kostićem deli i filmsko platno ikao su privatno kumovi, Bane se osvrnuo na to kako je igrati suparnika sa tako bliskom osobom.

 

Vuk i ja smo zajedno od akademije. Na filmu smo prvi put sarađivali na "Maloj noćnoj muzici", a u pozorištu u "Velikoj drami". Odlično se znamo i to je dobra stvar, jer jedno drugom pomažemo da napredujemo, ali nekada je to i ono što nam otežava, jer se mnogo puta na setu dogodi da ne možemo da se suzdržimo, pa prasnemo u smeh u nekoj ozbiljnoj situaciji. Ali i ti momenti su dobri. Pogotovu u pozorištu, jer je to život na sceni i tome se uvek radujem."

foto: Instagram

 

makonda-tracker