emotivno i romatnično

Jelena kreće da plače i da rida, a ja je pitam: 'Pa, je l' hoćeš?' Ivan Bosiljčić otkrio kako je ZAPROSIO lepu pevačicu!

3

Dame zaista sanjaju o ovakvom trenutku. 

IVAN I JELENA
IVAN I JELENAfoto: Miloš Nadaždin

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević godinama su u srećnom braku, a sve do sad nisu otkrivali kako je izgledao trenutak kada su shvatili da će ostariti zajedno…

 

Gostujući u popularnoj emisiji , šarmantni glumac ispričao je da se sudbonosni trenutak prosidbe dogodio u parku Sent Džejms u Londonu.

 

Međutim, daleko od toga da je to bilo planirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da s njim provede ostatak života.

 

Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: 'Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna.' Ja kažem: 'Evo ga! Ustani, ustani, ustani.'"

 

jelena tomašević i ivan bosiljčić
jelena tomašević i ivan bosiljčićfoto: Miloš Nadaždin

Ivan je otkrio da je zbunjenoj pevačici zatim ponudio prsten.

 

Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: 'Pa, je l' hoćeš?' Utom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: 'Jelena, nama ne ginu aplauzi.' Stvarno nije očekivala."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

Ako ste se ikada pitali zbog čega je Ivan Bosiljčić muškarac o kakvom mašta svaka žena, sada vam je jasno.

 

Predivno romantičan, pažljiv i do ušiju zaljubljen u svoju dragu!

 

 

makonda-tracker