ima nade

Ponovo srećna: Selin Dion se pojavila u javnosti sa 16 godina mlađim PARTNEROM i zadivila sve prisutne!

2

Nakon smrti muža, dugo je tražila utehu, a sada je spremna za novu ljubav. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Selin Dion na sinoćnoj Pariskoj nedelji mode ostavila je prisutne bez daha zbog elegantne crne haljine sa dubokim izrezom.

 

Magazin "Vogue" tvrdi da je Dion dokazala da su pedesete nove dvadesete, ali ovo nije jedina stvar koja je privukla pažnju prisutnih.

 

U prvom redu na reviji "Alexandre Vauthier Haute Couture" pevačica je sedela sa svojim plesačem koji je od nje mlađi 16 godina.

 

foto: Profimedia

Pepe Munjoz je bio atrakcija za prisutne i paparace koji su se potrudili da fotografišu svaki momenat intimnosti između plesača i Selin.

 

Pevačica nije davala izjave za medije niti komentarisala odnos sa Pepeom, ali nagađa se da su Pepe i Selin u emotivnoj vezi i da je ovo njihov prvo zvanično pojavljivanje u medijima.

 

Selin trenutno ima sve razloge da bude srećna jer i dalje ima uspešne koncerte u Los Vegasu i sprema se za evropsku turneju.

 

Dion je pre tri godine bila u paklu života jer je izgubila supruga koji je preminuo nakon zdravstvenih komplikacija izazvanih rakom, a dva dana kasnije njen brat je preminuo takođe od raka.

 

foto: Profimedia

Selin je zaslužila da bude srećna.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker