PRIJATELJ ILI?

Svetski mediji BRUJE O OVOME: Megan Markl viđena u društvu ZGODNOG I MLADOG MUŠKARCA bez supruga Harija! (FOTO)

0

Trudna Megan Markl je u poslednje vreme doživela velike gubitke.

foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl viđena je u društvu mladog, zgodnog muškarca! Zapravo, princeza ima novog saradnika, koji je odmah privukao pažnju medija.

 

Trudna Megan Markl je u poslednje vreme doživela velike gubitke. Nakon što je ostala bez lične asistentkinje Melise Touabti i sekretarice Samante Koen, vojvotkinju je napustila i šefica njenog osiguranja.

 

Nijedna od pomenutih dama nije izdržala sa Megan duže od šest meseci, a ako je verovati glasinama, sve su otišle jer im je vojvotkinja otežavala posao.

 

Sve u svemu, Megan sada ima novog člana osoblja, a reč je o Kristijanu Džounsu koji je došao na mesto njene bivše sekretarice, Samante Koen.

 

kristijan džouns, asistent megan markl
kristijan džouns, asistent megan marklfoto: Profimedia

Obožavaoci kraljevske porodice su odmah primetili kako je Kristijan vrlo zgodan, pa su ga čak uporedili sa glumcem Džozefom Fajnsom, koji je igrao glavnu ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir".

 

Kristijan je počeo da radi za kraljevsku porodicu u decembru prošle godine, a pre ovog poslovnog angažmana bio je zadužen za pisanje govora članu Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, Dejvidu Dejvisu.

 

 

makonda-tracker