okrutno

Izvukao se: Kris Braun napustio pritvor, ali su isplivali šokantni detalji napastvovanja devojke!

0

Pevač nije imao milosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon nedavnih skandaloznih vesti o sada omraženom pevaču Chrisu Brownu, i navodnih optužbi za silovanje zbog kojih je završio u pritvoru, pojavile su nove informacije, a žrtva tvrdi da je nasilje trajalo gotovo pola sata i da je bilo “okrutno” i “brutalno“.

 

Magazin Closer danas je objavio novi tekst u kome se navodi da su novinari njihove redakcije stupili u kontakt sa žrtvom i uradili intervju, a ona je tom prilikom ispričala sve detalje surovog napada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Redakcija je zaštitila žrtvu i nazvala je pseudonimom Karima, a ona je ispričala da je 15. juna pevača prvo upoznala u hotelu a da su zatim otišli zajedno u noćni klub.

 

Karima je zatim objasnila da su Chris i njegova ekipa želeli da se vrate u hotel negde oko 4 sata posle ponoći, a da je ona odbila jer je bila umorna, međutim na kraju je ipak pristala jer je pevač na to insistirao.

 

Kada je ušla u njegov apartman, otišla je do kupatila, a pevač je pratio, zatim stegao za vrat i odvukao u kabinu u kojoj ju je silovao i zlostavljao gotovo pola sata. Karima je izjavila da je bilo okrutno i brutalno.

 

Nakon što je pevač pustio, Karima tvrdi da se nad njom nakon “iživljavao” jedan od njegovih prijatelja i telohranitelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

 

makonda-tracker