ko Bi REKAO?

Bahato ponašanje: Milanu Kaliniću preti ZATVORSKA kazna zbog brze vožnje!

0

Prekršajni sud radi svoj zadatak. 

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Glumac i voditelj Milan Kalinić mogao bi da završi u zatvoru zbog bahate vožnje, zbog čega ga policija već neko vreme juri. Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve naredbe za privođenje Kalinića zbog neodazivanja na sudske pozive.

 

Kalinić je napravio dva saobraćajna prekršaja, prvi je bio prebrza vožnja u naseljenom mestu, a drugi nepropisno preticanje, ali se nijednom nije odazvao na poziv suda radi izricanja presude i kazne.

 

Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve potrage za Milanom Kalinićem zbog neodazivanja na dva sudska poziva. Pošto su se pozivi svaki put vraćali i samim tim je bilo nemoguće locirati glumca, sudija je bio primoran da policiji da naredbu za njegovo privođenje,” kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da ni policija nije imala više sreće.

foto: Mića Jović

Iako su nekoliko puta dolazili na Kalinićevu adresu kako bi ga priveli zbog neodazivanja na sudske pozive, policajci nijednom nisu zatekli poznatog glumca kod kuće, niti se on i jednom pojavio na sudu u međuvremenu. Prva naredba za privođenje izdata je još u februaru prošle godine, a druga u septembru, tako da će za mesec dana biti tačno godinu dana koliko ga traže sud i policija i ne mogu da ga lociraju. Inače Kalinić se u međuvremenu slobodno kreće i prisutan je u javnom životu, bilo da igra predstave ili gostuje na TV, ali prosto nikada nije kod kuće kada ga policija traži,” kaže izvor upućen u ceo slučaj.

Ipak Prekršajni sud doneo je odluku da glumac može samostalno da se javi sudu zbog prekršaja određenim danima.

 

Zbog nemogućnosti da ga locira i dovede na ročište, sudija Prekršajnog suda u Beogradu otvorio je mogućnost da se Kalinić sam javi sudu. Zbog prvog prekršaja – brze vožnje, glumac to može uraditi svake srede od 10h do 13h, dok bi za drugi prekršaj trebalo da se javi bilo kog četvrtka u istom vremenskom intervalu,” navodi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

 

makonda-tracker