KONCERT

POKLON UOČI SPEKTAKLA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Massimo Savić nagrađuje verne fanove!

0

Praznici su možda prošli, ali duh darivanja je i dalje sa nama

foto: Promo
foto: Promo

U tom duhu, Massimo Savić je u saradnji sa izdavačkom kućom Menart Srbija za nekoliko vernih fanova u Srbiji pripremio specijalno iznenađenje: potpisan primerak svog najnovijeg albuma "Sada".

 

Sve što treba da uradite da biste osvojili ovaj CD je da lajkujete Facebook stranicu Massimo, lajkujete Facebook stranicu Menart Srbija, da u komentaru napišete koja je vaša omiljena pesma sa albuma i tagujete prijatelja sa kojim biste otišli na Massimov koncert 14. Februara u Sava Centru u Beogradu.

 

Nagradna akcija važi samo na teritoriji Srbije. Rok za učestvovanje u nagradnoj akciji je 3 dana, a pobednike ćete moći da vidite na Menart Srbija Facebook stranici.

 

foto: Promo

 

Iako je koncert u Sava centru gotovo rasprodat obožavaoce obaveštavamo da se neće otvarati dodatni datum. Naime, Massimo želi da u Beogradu održi veliki koncert baš na Dan zaljubljenih, 14. februara i tom prilikom s beogradskom publikom proslavi ovaj praznik ljubavi.

 

"Ideja je napraviti pravi spektakl za fanove i uz goste i najbolju produkciju učiniti 14. februar 2019. danom za pamćenje" – kaze Massimo.

 

foto: Promo

 

Kao što je već poznato, kao predgrupa će nastupiti grupa Vatra s kojom Massimu ima hit – Nama se nikud ne žuri. A na pozornici u Sava Centru pridružiće mu se još jedan vrhunski muzicar – cenjeni saksofonista – Igor Geržina.

 

Nakon Beograda Massima očekuju još dva, već gotovo rasprodata koncerta u Novom Sadu, i turneja po ostatku regiona.

makonda-tracker