hrabra

Nekada je bila SEKS SIMBOL ali su je TRUDNOĆE POTPUNO IZDEFORMISALE: Ova PLAVUŠA muču muku pred treći porođaj! (FOTO)

2

Svoje transformacije je veoma svesna i ne stidi je se ni malo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džesika Simpson bila je jedna od najlepših žena Holivuda pre desetak godina, a njen zanosni psmeh i plava kosu malo kog muškarca su mogli da ostave ravnodušnim...

 

Ipak, situacija je danas drastično drugačija, čega je svesna i sama Džesika, koja je nedavno na svom Instagramu u okviru popularnog izazova okačila fotografiju staru 10 godina - a koja pokazuje koliko je nekada vitke noge imala, a koliko su otečene i naduvene sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Naravno, poznata pevačica pretrpela je veliku transofrmaciju usled tri teške trudnoće za samo sedam godina, a izgleda da joj je poslednja ipak zadala najviše muka.

 

Naime, ona se požalila pratiocima na svom Instagram nalogu na muku koju muči sa otečenim stopalima, ali i otežanim hodanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Podsetimo, Džesika je pre samo godinu dana naglasila da ne planiraju proširenje porodice, pa je vest o trećoj trudnoći zatekla čitavu porodicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Inače, ona u braku sa ragbistom Erikom Džonsonom već ima šestogodišnju ćerku Maksvel i petogodišnjeg sina Ejsa.

 

Pevačica se inače u potpunosti posvetila majčinstvu i vaspitavanju dece, pa je praktično digla ruke od karijere, a da li ćemo je opet videti na sceni - vreme će pokazati.

 

 

makonda-tracker