VOLI GA BAŠ TAKVOG

POGLEDAJTE SE U OGLEDALO: Nakon što su mnogi izvređali njenog Veljka, Seka Aleksić BRUTALNO odbrusila celom Instagramu (FOTO)

8

Pevačica ne da na svog dragog

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pre nekoliko dana, pevačica Seka Aleksić objavila je na instagramu fotografiju svog supruga, Veljka Piljikića kako uči grnčarske veštine.

 

Međutim, mnogi njenim pratiocima zasmetalo je to što Veljko, po njihovom mjišljenju, ima nešto dužu kosu nego što bi trebalo i previše "divlju" bradu, te su je zasuli komentarima kako bi trebalo da svog muža da natera da se “malo dovede u red”, odnosno ošiša i obrije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

Pošto svog muža voli baš takvog kakav jeste, Seki to nije bilo pravo, tako da je svim svojim negativno nastrojenim pratiocima poručila

 

- Moja podška, moj oslonac, moje sve! P. S. Ovi smarači koji pišu da moj suprug treba da se obrije i ošiša, pored bloka koji dobiju, mislim da je sjajno rešenje da me ne pratite i da pre nego što napišete za nekoga kako izgleda, "odletite" do najbližeg ogledala i pogledate sebe! Sve će vam biti jasno - napisala je Seka uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

makonda-tracker