POČECI LJUBAVI

Znakovi koje nam Bog šalje moraju se shvatati ozbiljno: Seka Aleksić otkrila da joj je SUDBINA namenila Veljka i PRVI PUT ispričala KAKO SU SE UPOZNALI

2

Folk pevačica ovo do sada nikada nije ispričala...

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Seka Aleksić pričala je prvi put javno, kako je upoznala svog sadašnjeg supruga, sa kojim ima sina Jakova. Veljko Piljikić i pevačica često dobijaju pohvale da su najlepši par sa javne scene, a ona je sada ispričala kako je ljubavna priča počela.

 

- Moj suprug i ja smo se tri puta videli, nisam ni znala da je on. Prva put je bilo u klubu u Negotinu, na početku moje karijere. On je bio obezbeđenje, držao me je za ruku i vodio do bine, ja sam tada bila u vezi i nisam obraćala pažnju ko me drži za ruku i vodi do bine. Druga situacije je bila, on je živeo u Švajcarskoj kod brata, išla je neka moja pesma na TV, a od njegovog brata ćerkica je pogledala i rekla: „Ovo je batina žena“, jer je ona Veljka zvala „Bata“. Treća situacija je u Švajcarskoj u jednoj diskoteci, kad smo se upoznali i posle tri, četiri dana smo počeli da se zabavljamo, otad se nikad nismo razdvojili, zajedno smo deset godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

Ona je objasnila da se znakovi koje nam Bog šalje moraju shvatati ozbiljno i da bismo bili srećni treba da budemo zadovoljni onim što imamo.

 

 

makonda-tracker