lično

Iskusila je mnoge životne patnje, a rođenje sina donelo joj je mir i sreću: Milica Dabović je rešila da objavi knjigu, a fanovi će imati veoma VAŽNU ulogu

0

Košarkašica će na papir staviti najvažnija dešavanja iz svog života i karijere.

milica dabović
milica dabovićfoto: Vladimir Šporčić

Košarkašica Milica Dabović prošla je u životu kroz velika životna iskušenja, o kojima se javno dosta govorilo i pisalo, ali najveću radost je doživela kada joj se rodio sin Stefan. Ona ne krije koliko mu je posvećena i koliko obožava svog sina.

 

Međutim, kako je prošla kroz sito i rešeto, rešila je da događaje iz svog privatnog života pretoči u pisanu reč i objavi knjigu. Tim povodom se i na Instagramu obratila fanovima:

 

foto: Instagram Printscreen

"Dragi moji prijatelji, do sada smo zajedno mnogo toga podelili i jedni druge podržali. Zajedno smo uradili puno toga lepog i uradićemo još puno toga u ovoj godini. Početkom ove godine i ja sam, baš kao i svi vi, započela rad na nekim novim projektima. Jedan od njih jeste i pisanje knjige o mom životu, karijeri i košarci. U toku je prva faza rada na knjizi, koja podrazumeva izradu njenog sadržaja, pa bih volela da čujem šta biste vi voleli da pročitate između korica o meni, košarci, utakmici i isto tako bih volela da pročitam u vašim komentarima kako biste vi mene opisali i kako me doživljavate. Najinteresantnije komentare ću objaviti u knjizi, a neke ćemo i nagraditi", napisala je ona.

 

 

makonda-tracker